1. Загальні положення

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БУДИНОК КОМФОРТУ» код ЄДРПОУ – 43170476, місцезнаходження: 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, 34, під'їзд 3, кабінет 503, цим положенням «Про конфіденційність для користувачів сайту www.dcomfort.com.ua (надалі – Положення) встановлює принципи отримання персональних даних Користувачів сайту www.dcomfort.com.ua (надалі – Сайт), а також види персональних даних, які збираються, використовуються, обробляються та захищаються ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ».

2. Особливості інформації, яка обробляється

ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ». отримує знеособлену загальну інформацію за результатами підрахунку таких даних, як: загальна кількість відвідувань Сайту, кількість відвідувань кожної сторінки Сайту тощо. Ця інформація використовується виключно з метою оцінки рейтингу Сайту, подальшого покращення його роботи та вдосконалення процесу.

ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ» здійснює збір та обробку наступних даних Користувачів під час користування ними Сайтом:

1.     2.1 даних, що надаються Користувачам як при заповненні реєстраційних форм Сайту, так і в процесі користування Сайтом;

2.     2.2 файли cookie;

3.     2.3 IP-адреси;

4.     2.4 параметри та налаштування інтернет-браузерів.

ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ» включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли він уперше починає користуватися Сайтом, а також постійно увесь період, протягом якого користується послугами ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ». Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ», а також п'ять наступних років після закриття аккаунту (Особистого кабінету) на Сайті та завершення користування послугами ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ».

ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ» здійснює обробку персональних даних Користувача з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, в яких з’являється необхідність для належного надання послуг).

ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ». використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.

ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ». має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувачеві у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сайт; особам, що є пов’язаними/афілійованими з ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ»; новому власнику ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ». для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сайту (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сайті передбачено відповідний функціонал.

Під час користування Сайтом на його інтернет-сторінках можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

·        системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники LiveInternet, Google Analytics тощо);

·        соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);

·        системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);

·        інші ресурси.

Виключно з метою покращення функціонування Сайту ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ» може використовувати сервіси третіх осіб, які додатково дозволяють здійснювати збір та обробку наступних даних Користувачів під час користування ними Сайтом: 

·        роздільна здатність екрану пристрою Користувача;

·        тип пристрою, операційної системи, інтернет-браузера Користувача;

·        геолокація Користувача (виключно країна);

·        мова відображення Сайту;

·        переміщення, кліки миші; натискання клавіш клавіатури пристрою Користувача;

·        відвідувані сторінки Сайту, час та дата відвідування сторінок Сайту;

·        URL-адреса, домен.

Зазначені дані не є персональними даними в розумінні Закону України "Про захист персональних даних".

3. Права Користувача

Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сайту. ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ». вживає всіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача. Зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, розміщеному в захищених приміщеннях із обмеженим доступом.

4. Використання IP-адреси

Адреса інтернет-протоколу (IP-адреса) є комбінацією цифр, що автоматично надається комп’ютеру Користувача під час інтернет-сесії, коли він підключається до свого інтернет-провайдера через локальну мережу.

ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ» та/або треті особи, що технічно обслуговують Сайт, можуть збирати IP-адреси з метою системного адміністрування та аудиту використання Сайту. ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ» може використовувати IP-адресу для ідентифікації Користувачів Сайту у випадку, коли це необхідно для захисту процесу надання послуг, самого Сайту або інших Користувачів.

Фактом відвідання Сайту Користувач надає ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ» та/або третім особам, що технічно обслуговують Сайт, свою згоду на збирання та використання IP-адреси з метою, зазначеною у цьому розділі.

5. Файли Cookie

У роботі Сайту використовується технологія Сookies.

Сookie – це текстовий файл невеликого розміру, що зберігається на жорстких дисках користувачів сервером Сайту. Ці файли додають функціональності Сайту або допомагають ефективніше та чіткіше аналізувати використання Сайту.

Наприклад, сервер може використовувати cookie для того, щоб Користувачу не потрібно було вводити пароль (у випадках, коли це необхідно) більше ніж один раз, відвідуючи Сайт.

Фактом відвідання Сайту Користувач надає ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ» та третім особам, що технічно обслуговують Сайт, свою згоду на збирання, оброблення та використання даних у межах використання технології Сookies.

При цьому у Користувача є можливість обрати: використовувати технологію cookies або відмовитися від цього. Більшість інтернет-браузерів автоматично приймають cookies, але Користувач може змінити налаштування свого браузера та відмовитися від цієї технології або отримувати кожного разу попередження, коли такі файли зберігаються на комп’ютері. Детальнішу інформацію про такі можливості можна отримати, звернувшись до інструкції з використання інтернет-браузера.

6. Посилання на інші веб-сайти

Сайт ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ» може містити посилання на інші сайти, створені третіми сторонами, політика щодо захисту персональних даних та інформації яких відрізняється від ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ» щодо захисту конфіденційності, яка застосовується такими третіми сторонами. Рекомендуємо ознайомитися з положенням про конфіденційність усіх сайтів третіх сторін, перш ніж використовувати такі сайти або надавати свої персональні дані чи будь-яку іншу інформацію таким сайтам або через них.

7. Інші умови

Це Положення набирає чинності з моменту його публікації на Сайті www.dcomfort.com.ua та діє до моменту внесення змін та/або доповнень до нього чи його викладення у новій редакції.

ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ»  залишає за собою право у будь-який час внести зміни до Положення про конфіденційність для Користувачів сайту, які набудуть чинності одразу після розміщення на Сайті. ТОВ «БУДИНОК КОМФОРТУ»  рекомендує регулярно переглядати Положення про конфіденційність для Користувачів Сайту. Користувачі мають права згідно з чинним законодавством, що передбачають доступ до персональних даних, які опрацьовуються, право виправити, стерти або заблокувати такі персональні дані, а також право заборонити певні дії стосовно опрацювання цих даних. Для реалізації таких прав слід направити письмовий запит, використовуючи наші контактні дані, вказані на Сайті.

Передзвоніть мені